Contact

Oosterhoutsedijk 21
6663 KS Lent
T: 024-3234506
M. 06-51346984
E. hans@cafewaalzicht.nl

Openingstijden
ma - di vanaf 16 uur
wo t/m vr vanaf 12 uur
za en zo vanaf 12 uur
Biljarten

Café Waalzicht beschikt over 5 biljarttafels. Regelmatig worden er biljartevenementen gehouden zoals het drieban-den toernooi, 10 over rood en het Moira koppeltoernooi.
Café Waalzicht is een authen-tiek gezellig bruin café aan de dijk in Lent.

Vanuit ons café heeft u een magnifiek panorama-uitzicht over de Waal en de skyline van Nijmegen. Geniet bij mooi weer op ons afgeschermde terras of aan de buitenbar.


Regelmatig is er een gratis biljartworkshop. Hier wordt dan les gegeven door Sven Nabuurs. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Café Waalzicht..Café Waalzicht speelt met 16 teams. 7 eigen teams en 9 van Moira. Op maandagavond bil-jarten deze teams in Café Waalzicht. Als u op deze avond een kijkje wilt nemen bent u van harte welkom!


Als enige in de omgeving beschikt ons café over 5 biljarttafels. Sinds kort zijn er namelijk 2 grote biljarttafels bijgeplaatst achterin de zaal.


Biljarten is een echte kroegsport. Kom samen met je vrienden een potje biljarten op de vrije biljartavonden of in het weekend.


Indien u informatie wilt over biljartavonden of ons eigen BV Waalzicht team, neem dan contact met ons op. Of kom vrijblijvend een kijkje nemen als de teams spelen op maan-dagavond.