Contact

Oosterhoutsedijk 21
6663 KS Lent
T: 024-3234506
M. 06-51346984
E. hans@cafewaalzicht.nl

Openingstijden
ma - di vanaf 16 uur
wo t/m vr vanaf 12 uur
za en zo vanaf 12 uur
Bruiloften


De mooiste dag van uw leven boekt u natuurlijk bij Café Waalzicht. Bij boeking vanaf 100 personen stellen wij 1 van onze luxe trouwauto's ter beschikking.
Café Waalzicht is een authen-tiek gezellig bruin café aan de dijk in Lent.

Vanuit ons café heeft u een magnifiek panorama-uitzicht over de Waal en de skyline van Nijmegen. Geniet bij mooi weer op ons afgeschermde terras of aan de buitenbar.


Het is mogelijk om onze pro-fessionele fotograaf te boe-ken. Gespecialiseerd in het maken van unieke en uitge-gebreide bruidsreportages, voor een onvergetelijke fotosessie aan de Waal!


Uw bruiloft, een dag om nooit te vergeten! U kunt uw trouw-dag volledig laten verzorgen door Café Waalzicht. Van bruidstaart tot complete recep-tie, feest én bruidsreportage.


Tijdens het maken van de bruidsreportage bent u dicht bij de locatie waar uw bruiloft gevierd wordt. Intussen kun-nen uw gasten genieten van een hapje en een drankje in het café.


Wilt u een unieke bruidstaart? Wij regelen dat voor u! U kunt vrijblijvend een bezoek bren-gen aan ons café om voor-beelden te bekijken van ver-schillende soorten gebak en taarten op maat.


Ook bij bruiloften berekenen wij géén zaalhuur! Boek nu uw droomarrangement en de zeer uitgebreide cateringsmoge-lijkheden bij Café Waalzicht, of bel ons om uw wensen door te nemen.