Contact

Oosterhoutsedijk 21
6663 KS Lent
T: 024-3234506
M. 06-51346984
E. hans@cafewaalzicht.nl

Openingstijden
ma - di vanaf 16 uur
wo t/m vr vanaf 12 uur
za en zo vanaf 12 uur
Feesten


Bij ons wordt uw feestje een feest! Café Waalzicht is uiter-mate geschikt voor bijvoor-beeld examenfeesten, jubilea en familiereünies. Capaciteit tot 120 personen.
Café Waalzicht is een authen-tiek gezellig bruin café aan de dijk in Lent.

Vanuit ons café heeft u een magnifiek panorama-uitzicht over de Waal en de skyline van Nijmegen. Geniet bij mooi weer op ons afgeschermde terras of aan de buitenbar.


Op zoek naar een locatie voor uw themafeest? Deze boekt u natuurlijk bij Café Waalzicht! De zaal wordt dan geheel in de sfeer van het thema versierd. Er zijn ver-schillende thema's mogelijk.


Onze zaal is deelbaar d.m.v. schermen voor kleine of gro-tere feesten. U kunt onze ambachtelijke, overheerlijke buffetten bij uw feest boeken. Café Waalzicht berekent géén zaalhuur voor uw feest.


Themafeesten zijn trendy! Wat dacht u van een “back-to-the-90’s party” of een “black and white” feest? Café Waalzicht verzorgt uw themafeest inclu-sief de hapjes en de drankjes. Hip en gezellig!


Om uw feest compleet te ma-ken kunnen wij u een volledig verzorgde catering aanbie-den. Bijv. ons soep- en stamp-potbuffet, koude schotels, maar ook onze barbecue buffetten zijn zeer geliefd.


Wilt u uw verjaardag vieren in ons café? Een heerlijk idee, zodat u bij thuiskomst niets meer hoeft te doen en in alle rust kunt nagenieten. Wij he-ten u en uw gasten van harte welkom!