Contact

Oosterhoutsedijk 21
6663 KS Lent
T: 024-3234506
M. 06-51346984
E. hans@cafewaalzicht.nl

Openingstijden
ma - di vanaf 16 uur
wo t/m vr vanaf 12 uur
za en zo vanaf 12 uur
Popkoor


Kom eens een kijkje nemen op de woensdagavond in Café Waalzicht. Op deze avond repeteert Popkoor Switch, een modern swingend koor uit Nijmegen.
Café Waalzicht is een authen-tiek gezellig bruin café aan de dijk in Lent.

Vanuit ons café heeft u een magnifiek panorama-uitzicht over de Waal en de skyline van Nijmegen. Geniet bij mooi weer op ons afgeschermde terras of aan de buitenbar.


Popkoor Switch zorgt voor unieke shows met vocaal ge-weld en ontroering. Zij maken vooral herkenbare en bijzon-dere nummers met een eigen choreografie, licht en decor. Een waar spektakel!


Switch repeteert elke woens-dagavond in Café Waalzicht vanaf 20.00 uur. De eerste 2 woensdagen van de oneven maanden zijn kijkdagen. U kunt zich hiervoor bij 1 van de gastvrouwen aanmelden.


Tijdens de repetities is het voorcafé uiteraard gewoon geopend. Kom gezellig een biertje of wijntje drinken ter-wijl u intussen kunt genieten van de swingende muziek van popkoor Switch!


Op deze woensdagavonden is het mogelijk om deel te ne-men en de sfeer te proeven. Kom gezellig meedoen met al je vrienden en vriendinnen. Een leuk en ontspannen avondje uit!


Om op de speciale kijkavon-den mee te doen met Popkoor Switch, kunt u vooraf tele-fonisch een afspraak maken met 1 van de gastvrouwen.
Liesbeth Bogels: 024-8800322 Irma te Molder: 024-8452815.